20 év, 20 név

A régóta a városban tevékenykedő, közismert és elismert kereskedőket, vendéglátósokat és iparosokat köszöntötték a városházán. A Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesület, az Eger és Vidéke Ipartestület valamint a város közös programján húszan vehettek át elismerő okleveleket.

A Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesület, az Eger és Vidéke Ipartestülettel valamint a várossal közösen három éve mindig karácsony előtt köszönti azokat, akik munkájukkal évtizedek óta a városban lakók javát szolgálják. A megjelenteket Cseh István, az Eger és Vidéke Ipartestület elnöke, Szabó József, a Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesület vezetője, valamint Habis László polgármester is köszöntötte.
A főszervező, Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesületnek 28 tagja van, öt éve működnek. Jelentős szerepet játszanak a város életében. Állandó rendezvényeik a Belvárosi Napok, Adventi Vásár és a Kirakatverseny. Az idei köszöntőn is húszan vehettek át elismerő okleveleket, melyet Habis László polgármester és a szervezők adtak át a meghívottaknak.