A Jobbik tudja a megoldást

Mi tudjuk a megoldást címmel tartott lakossági fórumot Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke Bélapátfalván. A fórumon főképp gazdaságpolitikai, oktatáspolitikai kérdésekről esett szó.

Nem csak kampányidőszakban szeretné tájékoztatni a Jobbik a lakosságot az aktuális kérdésekről. A párt fontosnak tartja a választókkal való folyamatos kapcsolattartást, ezért szervez lakossági fórumokat. A bélapátfalvi fórumon többek között gazdaságpolitikai, oktatáspolitikai kérdésekről esett szó. A problémák megoldási javaslatait a párt már két éve kidolgozta.
Vona Gábor, a párt elnöke elmondta: az országnak nem a programok, hanem a tettek hiányoznak. Hozzátette: van miről beszélni a lakossági fórumokon, mert nincs olyan terület az országban, ami ne lenne a politika által szétverve. A kilábalást főképp a munkahelyteremtésben látja. Nyitni kell a piacok felé, fel kell venni a kapcsolatot az orosz, a török, vagy akár a közép-ázsiai piacokkal.
Fontosnak tartja az építőipar talpra állítását is, a térségre vonatkozóan pedig a kiemelt feladatnak tartja a mészkőbánya újranyitását.