Felnémeti teremfoci

Az idei felnémeti teremlabdarúgó bajnokságra 15 csapat nevezett. Az első fordulót december 8-án játszották. A zárás február 23-án lesz.

Tizenegy éve fut a felnémeti teremlabdarúgó bajnokság. Kezdetben nyolc, majd 14, 6-7 éve pedig 16 csapat vesz részt a téli teremtornán. Az idei évben egyel kevesebb, 15 együttes nevezett, így minden fordulóban egyikük szabadnapos.
Tavaly és tavaly előtt a Protek Hangácsi Pincészet nyerte a bajnokságot, ők most is itt vannak mezőnyben, mint ahogy a második Barlang Büfé Felnémet is. A tavalyi dobogósok közül a harmadik helyezett Bosch átalakult.
Nekik a második forduló jelentette a nyitányt, hiszen az elsőben éppen ők voltak a szabadnaposak. Első meccsükön a szintén újonc Focibarátok voltak az ellenfelek.
A két csapat összecsapásán az eddigi fordulók gólcsúcsa született. 9-1-re nyert a lilamezes Agriapipe. Rajtuk kívül a Veriga Söröző és a Protek Hangácsi 100 %-os még. A csapatok egyszer találkoznak egymással. Zárás február 23-án. Idén még egy dupla forduló lesz december 22-én és 23-án.

AQUAKOND Teremlabdarúgó Bajnokság 2012/13
2. forduló, 2012. december 9.:
Real Eger – Veriga Söröző TFC 1-4
Agriapipe Kft. – Focibarátok 9-1
Uniway – Lovas Étterem 2-0
Barlang Büfé Felnémet FC – Főnix Söröző 2-3
Gouranga – Bumeráng 3-1
Police 07 Agria Crash – Il Padrino Pizzaclub 2-2
Protek Hangácsi Pincészet – E.A.F.C 99 7-1