Labdarúgó NB I.: Egri FC – Haladás 1-2

A hétvégén már a tavaszról előrehozott mérkőzéseket játszották a labdarúgó NB I-ben. Az Egri FC a Haladás együttesét fogadta a Vasas Fáy utcai stadionjában. 2-0-ás szombathelyi vezetés után csak a szépítésre futotta az egriektől.

Az első félidőben inkább a Haladás veszélyeztetett többet. Fordulás után egy kisszögletet követően Kabele lövése már több veszélyt jelentett, de ebből még nem lett gól, nem úgy az 53. percben. Ekkor Ugrai beadása után a labda Mecinovics fején irányt változtatva került az egri kapuba – 0-1. Négy perc múlva ismét szombathelyi gólt láthatott a közönség. Radó lövése még lepattant, egészen Andorkáig, aki előbb mellre vette a labdát, majd kilőtte a hosszú oldalt – 0-2. A 83. percben Farkas keresztlabdájára Németh érkezett a másik oldalon és mielőtt még a védők elérték volna a labdát, bekotorta azt a kapufa mellett – 1-2. Ez maradt a végeredmény.
Szombaton 16 órától Siófokon, a jelenlegi utolsó helyezettel játszik az Egri FC. A bent maradást jelentő 14. helytől jelenleg nyolc pontra állnak az egriek. Az idei utolsó bajnoki után december 5-én, szerdán még egy Liga Kupa meccs vár a csapatra az E-csoport élén álló Debrecen otthonában.