Egy doboz szeretet – ajándékot gyűjtenek karácsonyra

Egy – egy doboznyi ajándékot szeretnének átadni a Fidesz városi képviselői a rászoruló gyerekeknek. Várják az adományokat; a játékokat, édességet, könyvet a képviselők adják majd át a körzetükben élő szegény gyerekeknek. Az akcióhoz minden képviselő csatlakozott. Azt remélik, így minden gyereknek lesz ajándék karácsonykor a fa alatt.

A nemrég megnyílt Polgárok Házában minden hónapban másnak gyűjtenek adományt – mondta Martonné Adler Ildikó, a párt városi elnöke. Most az Aranykapu Alapítvány a kedvezményezett, nekik pénzt gyűjtenek. Ezzel szeretnék segíteni a művészeti nevelést, a fogyatékkal élő gyerekek integrációját. Martonné Adler Ildikó elmondta: egy másik gyűjtést is indítanak. Nem szeretnék, ha a szegényebb családok gyerekei ajándék nélkül maradnának karácsonykor.
Az ötletgazda Orosz Ibolya képviselő. Öt éve keresték meg a körzetében élők azzal, hogy szeretnének ajándékot adni rászoruló családoknak; ruhát, élelmiszert, játékot. Van, ahova ő viszi a csomagot, van, ahol már egymásra talált ajándékozó és ajándékozott.

A Fidesz városi képviselői csatlakoztak az ajándékgyűjtéshez. Az adományokat a Rákóczi út 45. szám alatt található Polgárok Házába várják szerdától péntekig délután kettő és hat óra között, szombaton pedig 9 és dél között. Arra kérik az adományozókat, hogy a szépen becsomagolt ajándékokra írják rá, hogy mit tartalmaz a csomag, hány éves gyereknek szánták. Játékot, könyvet, édességet várnak – ezt szeretnék tenni a rászoruló gyerekek karácsonyfája alá.