Labdarúgó NB III.: Egri FC II. – Rákospalotai EAC 0-2

Vereséggel zárta az őszi szezont az Egri FC második csapata a labdarúgó NB III-ban. A 13. fordulóban az előző szezonban még az NB II-ben szereplő Rákospalota látogatott Egerbe. 2-0-ra nyert a fővárosi csapat.

Az NB III-ban szereplő egrieknek már most befejeződött az őszi szezon, hiszen a Mátra-csoportban csak 14 csapat szerepel. Az őszi utolsó fordulóban a tavaly még az NB II-ben szereplő Rákospalota volt a vendég, köztük olyan játékosok, mint Bojtor László és Olasz János, akik az elmúlt szezon NB II-es egri bajnokcsapatának tagjai voltak. A nyáron igazoltak a fővárosi sárga-kékekhez. Egri oldalon az NB I-es csapat keretéből a cseh Josef Hamouz és a mecedón Szimeon Hrisztov állt Nagy Endre edző rendelkezésére. Közülük Hamouzt a 36. percben sérülés miatt le is kellett cserélni. Ezen a napon az Olasz-melónak, vagyis Olasz Jánosnak köszönhetően a REAC vitte a pontokat. A fővárosi csatár egy-egy gólt lőtt mindkét félidőben, így 2-0-ra győzött a vendégcsapat.
A második csapat jelenleg az utolsó előtti helyen áll. Ebben a félszezonban a Rákosmentét és a Tápiószecsőt sikerült legyőzni, a három döntetlen pedig a Gyöngyös, a Tura és a Salgótarján ellen volt. Novemberben még edzésben marad Nagy Endre csapata.