Közeleg a Mindenszentek és a Halottak napja

Hosszabb nyitva tartással várják a látogatókat az egri temetők a kegyeleti ünnepek alatt. A hosszú hétvégén az autóbuszok menetrendje is megváltozik, a temetőket érintő járatok november elsején délután sűrűbben közlekednek majd.

A temetők üzemeltetői mindenszentek és halottak napja alkalmából hosszabb, illetve folyamatos nyitva tartással segítik, hogy a hozzátartozók felkereshessék szeretteik sírját. November 1-jén és 2-án a Grőber, a lajosvárosi és a felnémeti temetők reggel 7 órától este 8-ig tartanak nyitva. A Hatvani és a Kisasszony temető reggel 6-tól 22 óráig, a Rozália temető reggel 7-től 22 óráig, míg a Donát temető a nap 24 órájában várja az elhunytak hozzátartozóit. Az ünnepi időszakban az autóbuszok menetrendje is megváltozik. A Volán társaságok járatai november 1-jén, 2-án és 3-án is a munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint közlekednek. November elsején délután egyes helyi járatok azonban munkanap szerint járnak majd.
November 4-én, vasárnap a helyi buszközlekedésben a munkaszüneti napokon érvényes menetrend lesz érvényben, míg a helyközi járatok a hét első munkanapját és tanítási napját megelőző munkaszüneti nap menetrendje alapján indulnak.
A változásokról a buszmegállókban kihelyezett táblákról, valamint az Agria Volán honlapján tájékozódhatnak az utasok.