Férfi asztalitenisz NB I.: Egri ÁFÉSZ SC I – Jászkun Volán I. 11-7

Tizennégy év után szerepel ismét a férfi asztalitenisz NB I-ben egri csapat. Az új szezon első hazai mérkőzésén 11-7-re nyert az Egri ÁFÉSZ a Jászkun Volán ellen.

Az elmúlt szezon NB II-es második helye után idén már az NB I-ben szerepel az Egri ÁFÉSZ férfi csapata, bár ez a második vonalat jelenti, hiszen az Extraliga a legmagasabb osztály a ping-pongosoknál. Átalakult a csapat. Visszatért edzőként Egerbe Pálosi Balázs, aki játékosként az Extraligás Pénzügyőrt erősíti. A hétvégi első hazai NB I-es meccsen, a szolnoki Jászkun Volán ellen Tóth Gergely helyettesítette. Kiskunfélegyházáról Pálosival együtt érkezett két serdülő válogatott kerettag, Timafalvi Gergő és Banok Tamás, illetve ezen a mérkőzésen mutatkozott be az egriek között a szintén félegyházi Erdélyi Szabolcs. A negyedik játékos az egri Nagy Ádám volt. A párosok és az első két egyéni kör után 6-4-re vezetett az ÁFÉSZ. 11-7-re nyertek az egriek. Erdélyi mind a négy egyéni meccsét megnyerte.
A két fiatal közül most Timafalvinak ment jobban a játék. Egyéniben három győzelem, illetve párosban Banok Tamással az oldalán még egy győzelem.
Nagy Ádám – Timafalvihoz hasonlóan – három egyéni győzelmet tett be a közösbe.
A következő fordulóban, november 3-án ismét egy alsóházi rivális, az NB II-ből szintén idén feljutó Pénzügyőr III. csapata következik, ezúttal idegenben.