Férfi OB I.: ZF-Eger – OSC 22-3

Hétközi fordulót tartottak a férfi vízilabda OB I-ben. A ZF-Eger az OSC-t fogadta a Bitskey uszodában, míg a főiskolások Pécsett szerepeltek. Itthon 22-3-as győzelem született, míg Pécsett a házigazdák nyertek két góllal.

A ZF-Egernél csak Biros kapott pihenőt, ezzel szemben a másik oldal éppen a legjobbjait hagyta otthon. A dolog lényege, hogy azokat a játékosokat, akiknek majd szombaton, szintén Egerben, de az EKF ellen kell alsóházi rangadón bizonyítani, Becsey Péter, az OSC trénere kihagyta a szerdai keretből. A házigazda ZF-Egert ez nem nagyon zavarta. Módszeresen lőtték Semanék a gólokat. A félidőben 11-1 volt az állás. A folytatásban is hasonló intenzitással lőtték a csapatok a gólokat. 22-3-ra győzött Gerendás György együttese, vagyis egy újabb bajnoki-edzőmeccsen vannak túl az egriek.
Szombaton Kaposváron játszanak Chilkóék. Közben Pécsett két góllal, 11-9-re kikapott az EKF. A főiskolások szombaton 19:30-tól épp az OSC-vel mérkőznek, amelyben már az itt még pihentetett játékosok medencébe szállnak majd.