Egri FC – Diósgyőri VTK 2-1

A válogatott miatt az elmúlt héten csak Liga-kupa mérkőzéseket rendeztek az NB I-es csapatoknak. Az E-csoportban érdekelt egriek szerdán és szombaton is a DVTK-val mérkőztek. Miskolcon 3-0-ra nyert a DVTK, míg a visszavágón 2-1-re győzött az Eger.

Szerdán Miskolcon Gohér és Tisza két találatával 3-0-ra nyert a DVTK. A visszavágón, szombaton viszont másként alakult az eredmény. A 18. percben szögletet követően hátra került a labda Koóshoz, aki 20 méterről lőtt. Knakal beleért még a labdába, így az Rybanskyt is becsapva került a jobb alsó sarokba, 1-0 az Egernek. Tíz perccel később jött az egyenlítés. Abdouraman passzával három egri között addig forgolódott Tisza, míg közelről lövéshez jutott, 1-1. A második félidőben , a 63. percben Farkas Ádám szögletére Pavlov érkezett a rövid oldalon, csúsztatása utat talált a diósgyőri kapuba, 2-1-re nyert az Eger.
A csoport másik mérkőzésén 3-0-ra nyert a DVSC az Újpest ellen. Két fordulóval a csoportkör zárása előtt gólkülönbséggel a harmadik helyen állnak az egriek. A Liga-kupában legközelebb november 13-án az Újpestet látják vendégül Prekleték. A hétvégén már bajnoki meccs következik. Szombaton 18:30-tól Pécsett játszik a csapat.