Floorball női OB: Tigger Eger – SZPK 8-4

Az elmúlt szezonban a bajnokságban második egri női floorball csapat győzelemmel kezdte az új szezont. A komáromiak ellen az első harmad gól nélküli játékát követően 8-4-re nyertek az egriek. A találkozó után búcsúztaták az aktív játéktól visszavonuló Balla Zsófiát és Dudás Esztert.

A női floorball OB első egri mérkőzésén a komáromiakat látták vendégül a most már önálló klubban szereplő Tigger Eger lányai. Ez az első meccs valójában a második volt, mivel az első forduló Eger – Szolnok összecsapását adminisztratív hiányosságok miatt a szövetség 0-0-ás döntetlennel, de mindkét csapat esetében 0 ponttal igazolta. Az SZPK az előző fordulóban hazai pályán kapott ki a címvédő Phoenixtől.
Az első húsz perc gól nélküli játéka után a második játékrészben az egri Kelemen nyitotta a gólok sorát, 4-2-re vezetett az Eger 40 perc játék után. Az utolsó felvonásban aztán 2 perc alatt még hármat rámoltak be Simonék, így Váradi György, a vendégek edzője kénytelen volt időt kérni. 8-4 lett a vége az egrieknek. A komáromiaknál mind a négy gólt Huszár Ágnes szerezte.
A bajnoksággal kapcsolatos változás, hogy most csak hat csapat nevezett, a Diamonds visszalépett.
A találkozó 60 perc játék után nem ért véget, mivel két korábbi egri csapattag, Balla Zsófia és Dudás Eszter most búcsúzott az aktív játéktól. Ők a találkozó hivatalos része után még öt percet játszottak együtt a többiekkel a Szőny ellenében. A végén kis ajándékkal köszöntek el tőlük a most már volt csapattársak. Vasárnap a sereghajtó ARES lesz az ellenfél idegenben.