Labdás adomány a bajnokcsapatnak

A júliusi Eger Csillagai kirakatverseny győztese a százezer forintos első díjat a ZF-Eger női vízilabda csapatának ajánlotta fel. Az egri lányok bajnokcsapatként idén indulhatnak a női európai Bajnokok Kupájában, a mérkőzéseket viszont különleges labdákkal játsszák. A megállapodás értelmében az összegből ilyen labdákat vásároltak a csapatnak, amit most adtak át a győztes üzlet és a Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesület nevében.

A Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesület a várossal közösen hirdetett nyári kirakatversenyt, melynek Eger Csillagai volt a témája. A 19 üzlet közül a Per Solo egri női vízilabda bajnokcsapatot bemutató kirakata lett a zsűri döntése alapján a legjobb, így ők nyerték a 100 ezer forintos fődíjat.
A tulajdonos, egyben a Kereskedők Eger Belvárosáért Egyesület elnöke már júliusban felajánlotta a csapatnak a díjat. A pénzből labdákat vásároltak, amit most adtak át a lányoknak
A női bajnokcsapatot sikerült együtt tartani sőt, erősítés is érkezett. A bajnokság jövő héten kezdődik. A már említett Bajnokok Kupája sorozat előselejtezőjében, november végén a franciaországi Nizzában szerepelnek Czigányék görög, orosz, spanyol, holland és francia ellenfelekkel együtt.