Labdarúgó NB III.: Egri FC II. – MTK II. 1-5

A labdarúgó NB III harmadik fordulójában egymás ellen játszott a két, most feljutott NB I-es együttes tartalékcsapata, vagyis Egri FC – MTK mérkőzést rendeztek a Felsővárosi Sporttelepen. A gólerős vendégek most is eljutottak öt találatig, míg egri oldalról egyszer sikerült az MTK kapuját bevenni. Szombaton Nagybátonyban szerepelnek az egriek.

Az NB III-as második csapat a harmadik fordulóban az eddig szárnyaló MTK II. együttesét fogadta a Felsővárosi sporttelepen. Az eddig minimum hat gólokat lövő fővárosiak voltak a mérkőzés esélyesei, hiába volt négy visszajátszó az egriek NB I-es csapatából. Végig a vendég fővárosiak akarata érvényesült a mérkőzésen. Az első félidőben mindkét MTK-csatár, Rácz Ferenc és Bese Barnabás is egyszer volt eredményes. Fordulás után Batizi Pócsi és Ladányi góljaival már 4-0-ra vezetett az MTK. Az egriek szépítő találatát a második félidőben csereként beállt Ruszó lőtte egy szépen végigvitt ellentámadást követően. Az 5-1-es végeredményt a hátvéd Hajdú Ádám állította be. Az MTK egyedüli hibátlan csapatként két pont előnnyel vezeti a Mátra-csoport táblázatát. Az egy pontos egriek jelenleg a 11. helyen állnak. Szombaton a még pont nélküli, az előző fordulóban a Salgótarjántól 3-0-ra kikapó Nagybátony ellen szerepelnek az egriek idegenben.

NB III. Mátra-csoport, 3. forduló. 2012. szeptember 2.
Egri FC II. – MTK Budapest FC II 1–5 (0–2)
Eger, Felsővárosi Sporttelep, 100 néző. V.: Janitz Gergő (Kerékgyártó Zsolt, Suscsák János)
Eger: Gyárfás – Zsíros Á., Kasza D., Mecinovics (Molnár K. 68.), Szaszkó (Ruszó, 60.) – Albert Á., Szőllősi R. (Kiskartali, 53.), Mikó, Piller – Zvara, Hrisztov. Vezetőedző: Nagy Endre.
MTK: Abu – Macura (Csikortás), Tóth F. (Baki, 75.), Poór, Hajdú Á. – Ladányi, Pintér A. (Hangya, 60.) – Pál A., Batizi Pócsi, Rácz F. – Bese. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.
Gólszerzők: Rácz /0-1/ (22.), Bese /0-2/ (25.), Batizi Pócsi /0-3/ (51.), Ladányi /0-4/ (64.), Ruszó /1-4/ (66.), Hajdú /1-5/ (78.)

Következik:
NB III. Mátra-csoport, 4. fordul. V.: Besnyő Márton Dávid (Róka Márton, Baghy Csaba)
Nagybátonyi SC (13.) – Egri FC II. (11.)
Nagybátony, 09.08. szombat, 16:30