Új helyen az ügyfélszolgálati iroda

Új helyre költözött a Tigáz egri ügyfélszolgálati irodája. A gázszolgáltató augusztus eleje óta a bevásárlóközpont földszintjén várja ügyfeleit.

Országszerte modernizálja ügyfélszolgálati hálózatát a Tigáz, így Egerben is. A gázszolgáltató ezentúl új helyen, korszerűbb körülmények között látja el feladatát. A Klapka utcai iroda helyett ezentúl az egri bevásárlóközpontban várja a fogyasztókat.
A gázszolgáltató a megszokott szolgáltatásokkal, ugyanakkor megnövelt ügyintézői létszámmal áll a fogyasztók rendelkezésére. Az irodában a gázmérőcserétől kezdve a bediktáláson át a bankkártyás befizetésig mindenre van lehetőség, emellett panaszkezeléssel is foglalkoznak. A nyitvatartási rendszer is az ügyfelek igényeihez igazodik, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken reggel 8-tól délután 2 óráig, szerdán reggel 8-tól este 8-ig tartanak nyitva. Az irodában ügyfélhívó rendszer működik, így rövidül a várakozási idő. Fontos, hogy ezen a héten személyes ügyintézésre nem lesz lehetőség, legközelebb augusztus 21-én várják az ügyfeleket.