Egri FC szurkolói fórum

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága semmilyen változtatásba nem ment bele. Az Egri FC a következő, pénteki mérkőzésen Budapesten, a Fáy utcában fogadja a Siófokot. A további hazai találkozók egyelőre Diósgyőrben lesznek. Macedón utánpótlás válogatott belsővédőt igazolt az Eger Norvégiából – többek között ezekről is hallhattak az érdeklődők az Egri FC szurkolói fórumán.

A jelek szerint érdekli az embereket az NB I-es futball Egerben. Az Egri FC szurkolói fórumán elsőként Simon Antal, vezetőedző beszélt a felkészülésről és az első, Haladás elleni mérkőzésről. Mint mondta, természetesen jobb lett volna hazai pályán kezdeni, de ez nem így történt. A félidőben megszerzett előnnyel nem tudott élni a csapat, de nem vallott szégyent az első NB I-es fellépésen.
A legnagyobb probléma most a pályahelyzet. A klub hiába egyezett meg a pénteki Pápa – Paks összecsapás, valamint az ellenfél Siófok képviselőivel, hogy felcserélik a két meccset és pénteken 5 órától Egerben fogadhatja a Balaton-partiakat az Eger, az MLSZ versenybizottságának elnöke semmilyen változtatást nem engedélyezett.
Az említett NB II-es Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-találkozó augusztus 8-án, 17 órától Nyíregyházán lesz. A második forduló Siófok elleni pénteki mérkőzését Budapesten, a Fáy utcában 19 órától rendezik. Ez követően a hazai találkozók Diósgyőrben lesznek. A kényszerű idegenbeli hazai meccsekre október 15-ig, a világítás kiépüléséig kell számítani. Bemutatták az egriek új igazolását is. A macedón U21-es válogatott belsőhátvédje, Jaszmin Mecinovics a norvég Sogndal csapatától érkezett. Hamarosan megkezdik a szurkolói sálak, emléktárgyak árusítását is. Bérletet erre a félévre nem adnak ki. A mérkőzéseket csak jegyekkel lehet majd látogatni. A klub minden segítséget megad azoknak, akik idegenbe is elkísérik a csapatot. Ezzel kapcsolatban mutatták be az Egri FC új honlapját, ahol minden információt megtalálnak az érdeklődők a klubbal kapcsolatban.