Jaj, úgy élvezem én a strandot

Két napon át változatos nyári zenék, sztárfellépők, vetélkedők és értékes nyeremények várták a fürdőzőket a hétvégén megrendezett egri strandfesztiválon. A rendezvény célja, hogy a nyaralni vágyók jobban megismerjék az egri termálfürdőt és később barátaik vagy családjuk körében visszatérjenek ide.

Kétnapos fesztivált szervezett az egri strandon az Eger Termál Kft. A kikapcsolódást és a szórakozást változatos programokkal biztosították a szervezők. Volt lekvároslángos-evő és sörhas szépségverseny, megválasztották a strand legszebb lányát és legbájosabb gyermek strandolóját, az extrém sport szerelmeseit pedig vadvízi evezés és trial bike biciklis bemutató várta. A jó hangulatról –az esemény házigazdái Alekosz és Csonka András mellett- a rendezvény sztárfellépői, így MC DC, a Hip Hop Boyz, Kállay Saunders András, Voksán Virág, az Extázis, Janicsák Veca és a QuantumXXL nevű táncos csapat gondoskodott. MC DC az egri tévénézőknek külön is rappelt.
A szervezők úgy látják a strandfesztivál kiváló alkalmat teremt az egri termálfürdő megismertetésére, egyúttal hozzájárul Eger turizmusának fellendítéséhez.
A két nap alatt garantált volt az önfeledt szórakozás és a pihenés.