Magyar Kupában indul a Heroes

Az elmúlt szezonban a negyedik helyen végzett az Eger Heroes Amerikai Futball Csapat a hazai pontvadászat első osztályában. Két héttel a bajnokság befejezése után ismét edzésben van a csapat. Az idei évet lezáró Magyar Kupa küzdelmekre készülnek. Az amerikai edzőtől elköszöntek, a munkát Herke Zsombor és Szabó Gábor irányítja.

Két óra kemény edzés, így készül – nem sokkal a bajnoki szezon befejezése után – az Eger Heroes Amerikai Futball Csapat az újabb megmérettetésre. A Divízió I-es bajnokságban a negyedik helyen végzett az alapszakaszt követően a csapat, így a rájátszásban, a döntőbejutásért az alapszakasz-győztes Dunaújváros Gorillaz következett. A június 30-i mérkőzésen kikaptak az egriek.
A két hónapos felkészülést már nem az amerikai Nathaniel Brown irányítja. Tőle elköszönt a csapat. A Junior Kupában nem indul a Heroes, mivel kevés junior korosztályú játékos van, cserébe viszont minden fiatal játéklehetőséget kap a kupameccseken. Most is vannak újoncok.
A támadó sort Herke Zsombor, a védő sort a visszatérő Szabó Gábor fogja felkészíteni. A következő bajnoki szezonban is a Divízió I-ben indul az Eger Heroes.