Tenisz vidékbajnokság egri érmekkel

Az idei, szegedi tenisz vidékbajnokságon a 16 évesek korosztályában két bronzérmet szereztek az egri Sólyomszem versenyzői. A szintén egri, de a pécsiekkel induló Farkas Richárd egyéniben, párosban és csapatban sem talált legyőzőre.

A III. osztályú csapatbajnokság F-csoportját veretlenül vezető egriek, a Sólyomszem Közhasznú Tenisz Egyesület tagjai közül Nagy Máté és Tóth József a klub színeiben, míg Rácz József az Érsekkert Tenisz Klub, Farkas Richárd pedig az elmúlt évekhez hasonlóan a Pécs 2000 játékosaként versenyzett a szegedi vidékbajnokságon a 16 évesek korosztályában.
Csapatban a két egri klub, az Érsekkert és a Sólyomszem rögtön a második körben összekerült. A Nagy Máté-Tóth József összetételű Sólyomszem győzött és egészen a legjobb négyig meneteltek.
Két ponton múlt a döntős szereplés. Így viszont csapatban maradt a harmadik hely, csakúgy, mint a párosban.
A nagy meleg és a napi minimum 4-5 óra játék sokat kivett a játékosokból. Az Érsekkerttel induló Rácz József például tapasszal a vállán jelent meg a legutóbbi edzésen.
A szintén egri, de a pécsiekkel induló Farkas Richárd egyéniben, párosban és csapatban sem talált legyőzőre. Július 27. és 30. között kiemelt második kategóriájú verseny lesz Egerben, ahol az egri fiatalok is pályára lépnek majd.