Fit Night

Zumba, latin zene, és különféle sportágak, amelyeket mind ki lehetett próbálni – ez várta az érdeklődőket a felsővárosi spotpályán. És nem is akármilyen időpontban – este és éjszaka lehetett mozogni.

Tavaly és idén is szerveztek már sportnapot, most éjszaka próbálták mozgásra bírni az egrieket. A helyszín is új volt: a sportiskola jóvoltából a felsővárosi sportpályán tartották a Fit Nightot. Nemcsak szórakoztató programot akart nyújtani a szervező Egri Kulturális Központ, hanem azt akarták elérni: mindenki próbáljon is ki valamilyen sportágat, és mozogjon.
Aki kiment a sportpályára, ízelítőt kapott a tájfutásból, a bokszból, a karatéból, különféle labdajátékokból; bemutatkozott a színpadon a jóga, a zumba, a capoeira aerobik, a kick-boksz, a pilates, a kangoo, amelyhez egy furcsa cipő is szükséges.
A Heves Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve szűrőprogramokkal várta a felnőtteket, a gyerekeknek pedig akadálypályát állítottak fel. Mivel hamarosan kezdődik a XXX. nyári olimpia, erre is emlékeztettek a szervezők a Testnevelési és Sportmúzeum olimpiai kiállításával.