Zárás a 84. Ifjúsági Úszó OB-n

Három döntős helyezést sikerült elérniük az Egri Úszó Klub versenyzőinek a 84. Ifjúsági Úszó Országos Bajnokságon. A zömében gyermek és serdülő korosztályú sportolókkal felálló egriek közül saját korosztályukban többen is ranglista dobogós időket értek el.

A keddtől péntekig tartó eseményen az Egri Úszó Klub 15 versenyzőt nevezett. Közülük csak négy versenyző számított ifjúsági korosztályúnak, a többiek olyan gyermek, illetve serdülő versenyzők voltak, akik korábban teljesítették a kvalifikációs szinteket.
A három döntős közül Nagy Ádám 200 méter mellen 7. helyen zárt. A lányok két gyorsváltója, a 4×200-s és a 4×100-as egyaránt a nyolcadik helyen zárt.
50 méter női mellen 36.20-as idejével Szeivolt a 13. helyen végzett, de ideje a saját korosztályában, vagyis a gyermekek között a legjobb, így ő vezeti a ranglistát. Rajta kívül Rompos Dórának 50 háton van ranglista első helye, de Cseke Petra, Kripkó Ádám és Holló Balázs is ranglista dobogós időket úszott a verseny ideje alatt. A sikeres felnőtt Eb után pénteken a szervezők Kiss Lászlót, a felnőttek szövetségi kapitányát és Güttler Károlyt, az utánpótlás szakágvezetőt külön is köszöntötték.