Női OB I: kezdődik a döntő!

A ZF-Eger férfi csapata után a nők is bejutottak a bajnoki döntőbe. A három nyert mérkőzésig tartó párharcban a BVSC lesz az ellenfél. Hétfőn este Egerben lesz az első összecsapás. Az egriek a hétvégén Cegléden edzőtáboroznak.

Majdnem három hónap szünet után folytatódik a női felnőtt vízilabda bajnokság. Az egriek már biztos, hogy történelmet írnak az idei szezonban, hiszen harmadik helynél jobban még sosem szerepeltek. Most bejutottak a döntőbe, ahol a BVSC-vel mérkőznek a három nyert meccsig tartó párharcban. A válogatottak az olimpiai selejtezőben, a többiek pedig az olimpiai kupában szerepeltek. A döntős felkészülés részeként a fiú ifi csapattal kétkapuztak hetente kétszer, majd a hétvégén edzőtáborba vonulnak.
A lányok közül a kapus Gangl Edinának volt egy kisebb könyöksérülése, de ez nem akadályozza a védésben. A BVSC-t az idei bajnokságban kétszer is legyőzték az egriek. Ezen kívül a pályaválasztói előny is Antal Dóráékat segítheti. Hétfőn 19 órától Egerben kezdődik a sorozat, majd kétnaponta, váltott helyszínnel követik egymást a mérkőzések az egyik fél harmadik győzelméig.