Bozsik Program

Az utánpótlás labdarúgók fejlesztése elképzelhetetlen az edzők, testnevelők továbbképzése nélkül. A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves megyei szakmai napján, az elméleti és gyakorlati továbbképzésen, több mint 80 megyei szakember vett részt.

Pisont István, szövetségi edző nem csak a gyerekeknek magyarázta a labdaszerzés, a párharcok helyes technikáját, hanem a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Szakmai Napján, Heves megyében résztvevő edzőknek, testnevelőknek is. A magyar utánpótlás egységesített filozófiáját, a szükséges alapokat ilyen továbbképzéseken mutatják be a gyerekekkel foglalkozó szakembereknek. Az egri eseményen – csakúgy mint országosan – a délelőtti elméleti előadást a gyakorlat követte, amiben az Egri FC ifjú labdarúgói és edzőik működtek közre.
A korosztályos válogatott edzők a Bozsik Program szakmai stábjával együtt folyamatosan járják az országot. Készül egy 200 oldalas munkafüzet, amelyben benne vannak mindazon gyakorlatok, amelyek 6-tól 12 éves korig tartalmazzák a képzési anyagot.
Egerben több mint 80 edző, testnevelő vett részt a programban.