Halálos baleset Egerbaktán

Álló teherautóba rohant egy autó Egerbaktán, a járművet vezető 25 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A z útszakaszt két órára teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

„Jöttem a járdán befelé és csak a nagy durranást hallottam, megfordultam, ez az autó már itt le volt állva mert ide hozta a konténert” – mondta el Tomikné Varga Judit, szemtanú.
Mindez reggel fél hét előtt nem sokkal történt Egerbaktán, egy 25 éves váraszói férfi vezette a Fiatot. Eger irányából Pétervására felé közlekedett, s a település főútján egy teherautóba rohant.
“Egyelőre tisztázatlan körülmények között nekiütközött az úttest szélén szabályosan parkoló tehergépkocsi hátsó részének. A baleset következtében a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette” – nyilatkozta Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, mintegy két óra hosszan teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték.