HKIK küldöttgyűlés

A régió újabb tizenegy vállalkozásának képviselője vehette át a Korrekt Partner védjegyet, illetve mesteravatással zárult a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 26. küldöttgyűlése. Az eseményen elfogadták a kamara elmúlt évi beszámolóját és döntöttek arról is, hogy az elnökség létszáma 11-ről 13 főre bővül.

A küldöttgyűlésen 11 újabb vállalkozás – köztük hét Heves megyei – vehette át a Korrekt Partner védjegyet, így már több mint 120 vállalkozás rendelkezik a régióban ezzel a minősítéssel. A kötelező kamarai regisztráció március 31-én zárult. Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára kiemelte, ez biztosítja, hogy teljes körű rálátás legyen a gazdaság valós szereplőire.
A befizetett ötezer forintos regisztrációs díj ellenében a vállalkozások térítésmentesen vehetnek igénybe több szolgáltatást a pályázatfigyeléstől az üzleti partnerközvetítésig.
A megyei kamara elmúlt évi beszámolójában dr. Bánhidy Péter elnök kiemelte, a kamara stabilitását sikerült megőrizni
A beszámoló után a küldöttek elfogadták a tavalyi év gazdálkodásáról szóló jelentést, illetve jóváhagyták az idei költségvetést. A küldöttgyűlés mesteravatással zárult. Idén három karosszérialakatos és 13 autószerelő tett sikeres mestervizsgát.