Jobbik lakosság fórum

Lakossági fórumon értékelte a jelenlegi politikai helyzetet Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője, valamint Dudás Róbert, a párt megyei elnöke. A politikusok úgy látják nincs elszámoltatás, a közbiztonság romlott, a munkanélküliek száma pedig nőtt-hangzott el a felsőtárkányi faluházban.

A kormánynak jelenleg több elszámoltatási kormánybiztosa van, mint ahány elszámoltatott politikusbűnözője. A közbiztonság egyre rosszabb, csupán a traffipaxok száma nőtt, a büntetési tételek messze meghaladják a bérből és fizetésből élők pénztárcáját. Munkahelyteremtés nem történt, a kormány közmunkával igyekszik javítani a foglalkoztatási statisztikát- bírálta a kormányt Dudás Róbert, a Jobbik megyei elnöke. Az ellenzéki párt frakcióvezetője hangsúlyozta: 2014-ben lejár a földvásárlási moratórium, pártjuk minden lehetséges alkotmányos módszerrel megvédi a magyar földet, amelynek megvalósítását dán minta alapján képzelik el.
Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő a Jobbikkal szemben tapasztalható tévhitekről, valamint az ország, ezen belül a megye sorsát érintő problémákról beszélt.
Mirkóczki kiemelte: az igazi kérdések nem az országgyűlés falai között dőlnek el, hanem Brüsszelben, New Yorkban egy szűk asztalnál.
Az előadók a fórum végén az érdeklődők kérdéseit, észrevételeit is várták.