Az egri vizes sportokért

Tizenöt millió forinttal támogatja az Imola Cégcsoport a vízi sportokat városunkban. Egy négymillió forintos beruházás során felújítják és befedik a termálfürdő sportmedencéjét, emellett 10 millióval támogatja a vállalat az Egri Vízilabda Klub, további egymillióval pedig az Egri Úszó Klub munkáját.

Újabb cég figyelt fel az egri vízilabdások és úszók eredményeire. A korábbi szponzorok mellett ugyanis az Imola Cégcsoport is úgy döntött, hogy támogatja a vizes sportokat.
Az adomány összege 15 millió forint, ebből 10 millióval támogatja a cég a vízilabdásokat. Ahhoz, hogy két olyan csapatot fenn tudjunk tartani, mint a magyar bajnoki címre esélyes női együttes, valamint a férfi csapat, ahol olimpiai és világbajnokok játszanak a döntőbe jutásért, szükségünk van a támogatásra – mondta az Egri Vízilabda Klub vezetője.
Habis László, polgármester elmondta: külön öröm a város számára, hogy a gazdasági szereplők is fontosnak érzik az egri sportolók munkáját és támogatásaikkal segítik azt, hogy a helyi sportélet megőrizhesse magas színvonalát.