Az Egri Vízilabda Klub új honlapja: egrivizilabda.hu

Elindult az Egri Vízilabda Klub új, mobil eszközökön, okostelefonokon is olvasható – nézhető honlapja. Ez az új digitális felület az információk mellett nagy felbontású képeket, videókat tartalmaz majd, hogy minél jobban kielégítsék a szurkolók érdeklődését. Az új honlap az egrivizilabda.hu címen érhető el.

Célegyenesben a szezon, jövő héten már kezdődnek az elődöntők, újra mérkőzhetnek a bajnoki címért a férfiak, döntőbe jutott a női vízilabdacsapat. Felfokozott érdeklődés van az Egri Vízilabda Klub iránt – kezdte a sajtótájékoztatót Bárány Attila ügyvezető elnök. Ezt az érdeklődést szeretnék egy új, a XXI. századnak jobban megfelelő honlappal kiszolgálni. A régi már hétéves volt.
Nyitrai Zsolt minisztereelnöki biztos hangsúlyozta: szurkolóként van jelen, és szurkoló volt akkor is, amikor barátaival, egy önkéntes csapattal nyílt forráskódú eszközökkel, nulla forintból elkészítették az Egri Vízilabda Klub új honlapját. Bíznak abban, hogy a szurkolók elégedettek lesznek az új weboldallal, és abban is, hogy nemcsak az egri, hanem a londoni sikerekről is be tudnak majd számolni.
A forma letisztult, egyszerű, de a honlap mégis mozgalmas, tartalmas. A felnőtt férfi csapat mellett a női és az utánpótlás csapat hírei is olvashatók lesznek – mutatta be Bárány Attila az új internetes felületet. Arra kérik a szurkolókat: ha építő jellegű hozzászólásuk van, tegyék meg. Az új honlap új címen: az egrivizilabda.hu-n érhető el. az egrivizilabda.hu-n érhető el.