Eger Heroes felkészülés

Az Eger Heroes Amerikai Futball Csapat március 31-én játssza idei első bajnoki mérkőzését a Dunaújváros ellen. Az új amerikai edzővel készülő egriek a Budapesti Farkasok második csapatát fogadták felkészülési mérkőzésen.

Az új edző, az amerikai Nathaniel Brown irányítása mellett javában készül a szezonnyitóra az Eger Heroes Amerikai Futball Csapat. A tesztmeccsen a Budapest Wolves második csapata volt az ellenfél. Mindkét edző, a segítőkkel egyetemben ott van a pályán, mindent figyelnek, írnak, ha kell, azonnal közbeszólnak. Ilyen egy szabályozott tréningmeccs.
Sokkal inkább csapatként funkcionál a Heroes, mint korábban. Ulicska Dávid futása után, ami majdnem touch down lett nagy volt az öröm az éppen pihenő defense tagjai között. Idén is a Divízió I-ben szerepel a Heroes, csak ez 2012-ben már a második vonalat jelenti a magyar bajnoki rendszerben, hiszen a legjobbak az Extraligában indulnak. Az egriek Dunaújváros, a Szolnok, a Jászberény, a Budapest Titánok és a szintén amerikai edző által felkészített Békéscsaba társaságában vesznek részt az idei bajnoki küzdelmekben. Az első bajnoki március 31-én, szombaton 15 órától a Dunaújváros Gorillaz ellen lesz a Felsővárosi Sporttelepen.