Húsz év emlékeiből

Megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet a Bartakovics Béla Közösségi Házban. A rendezvény egyben az Aktív generációk rendezvénysorozat nyitó eseménye is volt. A jubileumi ünnepség részeként kiállítást nyitottak az egyesület díjaiból és emlékeiből, mely március 19-ig látogatható.

Valami elkezdődött Egerben 20 évvel ezelőtt – kezdte köszöntőjét Papp Jánosné, a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet alelnöke, az egyesület jubileumi ünnepségén. Az 57 fővel megalakult nyugdíjas klub, mára már közel 280 fős tagsággal működik.
A jubileumi ünnepség részeként egy kiállítás is nyílt a nyugdíjas szervezet díjaiból, emlékeiből. A tárlat egyben az Aktív generációk elnevezésű uniós program nyitórendezvénye is volt.
A Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet az elmúlt 20 esztendőben számos partnerkapcsolatot alakított ki különböző intézményekkel. A jubileumi rendezvényen képviseltették magukat a regionális és a határon túli együttműködő szervezetek is, akiknek egy-egy emléklappal köszönték meg a Dobó Katicák a segítséget.