30 éve a pedagóguspályán

Harminc éve van a pedagóguspályán Bodnár Gábor, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatója. A jubileum alkalmából a város vezetése és kollégái köszöntötték a pedagógust. Habis László polgármester elmondta: abban, hogy a Hunyadi iskola a város egyik legnépszerűbb és legeredményesebb intézménye, oroszlánrésze van az igazgató szakmai felkészültségének és hozzáállásának.

Nem az a fontos, hogy hány év volt az életedben, hanem az hogy mennyi élet volt az éveidben – mondta Bodnár Gábor, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola igazgatója. A pedagógust 30 éves jubileuma alkalmából köszöntötték. Az ünnepelt eredetileg műszaki pályára készült, majd gyakorló mérnöktanárként beleszeretett a pedagógusi munkába.
Habis László, polgármester kiemelte: az igazgató egy rendkívül sokszínű egyéniség, aki szakmai és emberi törekvéseivel sokat tesz a város hírnevének öregbítéséért. Elmondhatom, hogy mindig szerencsés voltam a pályámon. Olyan közösségekben dolgozhattam, ahol értékelték a munkámat. A sikereimhez hozzájárultak a kollégáim, a gyerekek, a szülők és az iskola fenntartója is – mondta az ünnepelt.