Partnertalálkozó

Harmadik alkalommal várta találkozóra partnereit a Média Eger Kft. a Városháza dísztermében. A rendezvényen a cég munkájáról, az elmúlt év legfontosabb fejlesztéseiről, a tervekről hallhattak a meghívottak.

A növekvő gazdasági nehézségek ellenére is jelentős mértékben fejlődött a Média Eger Kft., amely a városi televíziót, a megyeszékhely ingyenes, 30 ezer példányban megjelenő havilapját, az Egri Magazint, valamint az eger.hu internetes oldalt működteti. Bérczessy András ügyvezető igazgató elmondta: az Új Széchenyi Terv sikeres pályázatának és az önkormányzat támogatásának köszönhetően korszerű eszközökhöz jutott a társaság. A TV Eger eszközállománya a legmagasabb szintű képminőséget biztosító kamerákkal, mikrofonokkal, állványokkal, valamint az utómunkához szükséges berendezésekkel gazdagodott az elmúlt esztendőben. Cseh Kornél műszaki vezető hozzátette: a technikai fejlesztéssel így már nagy felbontású, professzionális színvonalú anyagokat, filmeket készíthet a televízió. Elhangzott: 2011. szeptemberétől digitális kábeltelevízión keresztül fogható a TvEger műsora, amely így már több háztartásban érhető el.
Habis László polgármester elmondta: az alaposabb, színesebb tájékoztatás érdekében továbbra is szorosan együttműködnek a város kommunikációs cégével. A városi márkaépítésben, Eger imázsának növelésében partnerként számítanak a Média Eger Kft.-re.
A Média Eger Kft. fontosnak tartja a személyes konzultációt ügyfeleivel, ezért szervez évente partnertalálkozót, ahol üzleti és baráti kapcsolatok köttetnek, új ötletek és tervek születnek.