Ismert egriek más szerepben

Harmincöt olyan ismert ember lépett színpadra szombaton, akiket elsősorban nem művészként ismerünk. Többek között orvosról, tanárról, jogászról, igazgatóról, képzőművészről, tanácsnokról derült ki, hogy szeret zenélni, szavalni, énekelni – és ezt másoknak is megmutatja. Az Ismert egriek más szerepben zenés show műsort már negyedik éve rendezik meg.

Eger tele van érzelmekkel és értékekkel, ezeket az értékeket igyekszik az Ezüstidő Szabadidős Egyesület ötödik éve összegyűjteni. Az idei műsorban harmincöten léptek fel. Fűrész János, az egyesület elnöke megnyitójában azt mondta: a kultúra a nemzet lehetősége, hogy túlélje a viszontagságait.
Blaskó Balázs, a színház igazgatója megnyitójában azt mondta: nagy tisztelet él benne mindenki iránt, aki munkája mellett megkeresi magában azokat az élményeket, tulajdonságokat, amelyek a művészet felé fordítják, s nemcsak megkeresik, hanem meg is élik különös tehetségüket, fellépnek, bemutatják, mit tudnak. Mindig nagy örömmel jön, és kikapcsolódást jelent neki a műsor – mondta Orosz Ibolya tanácsnok.
A szervező Ezüstidő Szabadidős Egyesület év közben is figyeli: kiket kérjenek fel szereplésre.