Évzáró

Sikeres évet tudhat maga mögött az Agria Universitas Egyesület – hangzott el az évzáró ünnepségen. A egyesület működéében a legnagyobb előrelépés az volt idén, hogy új helyre költözött.

Jó döntést hozott az önkormányzat amikor úgy döntött, hogy hosszas vajúdás után kapjon végre funkciót a Kötélverő-ház, az legyen az egyesület székháza – mondta köszöntőjében Habis László polgármester. Hozzátette, az épület egyre inkább élettel, sok jó kezdeményezéssel telik meg.
A főiskola nevében dr. Hauser Zoltán köszöntötte az egyesületet.
Horváth Ágnes, az egyesület elnöke az évet értékelve elmondta, a 20 fővel indult Agria Közéleti Akadémián végül is 7-en szereztek oklevelet. Az egyesület tanulmányutat szervezett Brüsszelbe, megrendeztek 7 konferenciát, a II. Junior Expot, lezártak négy pályázatot.
Az évzárón emléklapokat vehettek át középiskolások és főiskolások, illetve kiosztották Az Agria Közéleti Akadémián végzettek okleveleit.
Az emléklapokkal tanulmányútra szóló beszállókártya is járt, a középiskolások egy napra Bécsbe utaznak, a főiskolások egy hetet tölthetnek el Svájcban.