Karácsony a ZF-nél

Váratlan utazás – a képzelet szárnyán címmel rajzpályázatot hirdetett a ZF Hungária Kft. a cégnél dolgozók gyermekeinek. Rekord számú, 279 nevezés érkezett, közülük a legjobb 14 jövő nyáron szlovéniai kiránduláson vehet részt. A ZF-karácsony most is a Babszem Jankó Gyermekszínház előadásával és ünnepi vacsorával zárult.

A több mint egy évtizedes hagyomány idén is folytatódott. A rajzpályázatra ezúttal egy váratlan utazás képeit várták a szervezők. dr. Ulrich Diller, a ZF Hungária Kft. elköszönő elnök-vezérigazgatója az ajándékok átadása előtt kiemelte, hogy újabb részvételi rekord született, hiszen a tavalyi 204-gyel szemben idén 279-en küldtek be pályaműveket. Közülük a zsűri 14-t egy jövő júniusi szlovéniai utazással díjazott.
Minden pályázaton résztvevő gyermek családja – a 14 győztesen kívül – kapott egy 10 ezer forintos üdülési csekket. 11 második díj is gazdára talált. Ők még egy-egy könyvet is kaptak.
A karácsonyi ünnepség második részében a Babszem Jankó Gyermekszínház előadást tekinthették meg a gyerekek, majd vacsorával zárult az este.