Bokréta ünnepség

Jó ütemben halad a termálfürdő mellett épülő gyógy-turisztikai központ építése, elkészült az épületegyüttes legmagasabb pontja is. Ebből az alkalomból az építőipari hagyományoknak megfelelően bokréta ünnepséget rendeztek, melyre a beruházásban részt vevő szakembereket, az önkormányzat munkatársait, egri üzletembereket hívtak meg.

2012 nyarára készül el az a különleges élményszálló, amely családias környezetben ötven szobával, wellness- és gyógyászati részleggel működik majd. A gyógy-turisztikai és rekreációs központ célja magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások biztosítása, kihasználva a helyi gyógyvizek és a rendelkezésre álló orvosi szaktudás kínálta lehetőségeket. A létesítményben reumatológiai, ortopédiai, neurológiai, traumatológiai és fogászati kezeléseket nyújtanak. A különleges felület fűtési- hűtési rendszernek köszönhetően nem lesz légmozgás, így az nem okoz allergiás és ízületi panaszokat. A komplexum elsősorban norvég turistákra és gyógyulni vágyókra épít, a beruházó cég már megkezdte a tárgyalásokat a norvég egészségbiztosítási pénztárral. Az építtetők remélik, a beruházással növelhetik a vendégéjszakák számát és új munkahelyeket teremthetnek. Szeretnék elérni azt is, hogy Eger fürdővárosi rangra emelkedjen.
A beruházás jó ütemben halad, elkészült az épületegyüttes legmagasabb pontja is. Ebből az alkalomból bokréta ünnepséget rendeztek. A szalagokkal díszített fenyőt daruval emelték föl az épület tetejére.