Karácsonyfa a díszteremben

Megérkezett az a hat méter magas ezüst fenyő, amelyet a Polgármesteri Hivatal dísztermében állítanak fel. A fát az Egererdő Zrt. ajánlotta fel, és a Városgondozás Eger Kft. szállította városunkba. A díszítésben helyi középiskolás diákok segítettek.

A kb. hat méter magas ezüst fenyő az Egererdő Zrt. Heves-Alatka telepéről való. A Városgondozás Eger Kft. tehergépkocsija 9 órakor érkezett meg a városháza elé, ahol a szállítók és az önkéntes segítők közreműködésével leemelték a platóról, és a hivatal előterébe vitték.
A fa kiválasztása nem volt könnyű feladat, mivel az aszályos év miatt nehéz volt dús lombozatú, hibátlan fenyőfát találni a telepen. Szaloncukrok, fényfüzérek és az Autista Alapítvány Napközi Otthonának lakói által készített díszek kerülnek a fára. A díszítésben egri középiskolás diákok segítenek. Jövő héttől kap szerepet a karácsonyfa, hiszen a díszteremben megkezdődnek az ünnepségek, melyek során óvodásokat, általános iskolásokat, hátrányos helyzetű gyerekeket látnak vendégül.