SINOSZ teremfoci bajnokság

A Magyar Hallássérült Labdarúgó Szövetség és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége országos kispályás labdarúgó sorozatot szervezet hallássérülteknek. Kaposvár és Kecskemét mellett Eger volt a regionális tornák egyik helyszíne.

Ez a labdarúgó torna olyan fogyatékos emberek sportolását biztosítja, akik ritkán találkoznak a sportpályákon, nem sportolnak rendszeresen. A szervezők ehhez termet, a bírókat és az orvost biztosítják. Hasonló sportrendezvény a 90-es évek végén volt Egerben, azóta nem sok lehetőségük adódott szervezett keretek között sportolni a siketeknek és a nagyothallóknak.
Az egri selejtezőbe öt csapatot sorsoltak, de az egyik nem tudott részt venni, így maradt négy. A házigazda egrieken kívül Salgótarjánból, Nyíregyházáról és Budapestről érkeztek résztvevők. A négy csapat közül a salgótarjániak veretlenül nyerték az egri selejtezőt, megelőzve a második budapestieket, a harmadik egrieket és a negyedik szabolcsiakat. A tervek szerint a sorozat tavasszal, szintén kispályán, de már a szabadban folytatódik.

1. NÓGRÁD (Salgótarján)
2. JÁSZ LEHEL (Budapest)
3. AGRIA SINA KLUB (Eger)
4. SZABOLCS SINOSZ (Nyíregyháza)

Sulcz Attila lett a gólkirály a salgótarjáni csapatból.