Társasági tenisz évzáró

Az Érsekkert, a Főiskola és az EKVI Tenisz Klub összefogásával két csoportban júniustól szeptemberig összesen hatvanan vettek részt a harmadik városi társasági teniszversenyen. Az A-csoport legjobbja dr. Halmos R. Péter, míg a B-csoporté Szabó László lett.

Az évzárón a szervezők értékelték az idei versenysorozatot. A 60 jelentkezőt az elmúlt évi eredmények alapján két csoportba sorsolták, ezen belül pedig további kiemeléseket végeztek. A páros mérkőzéseken mindenki véletlenszerűen kisorsolt társsal az oldalán játszott 12 fordulót, így alakult ki a végső sorrend. Mint elhangzott, ilyen kezdeményezés nincs sehol az országban, csak Egerben. Az A-csoportban az inkább vízilabdás múltjáról ismert és az utóbbi időben a fallabdától átpártolt dr. Halmos R. Péter lett a legjobb, megelőzve a tavalyi győztes Román Pétert, illetve Juhász Ferencet.
A B-csoportban Szabó László, Sallai Róbert, dr. Sike József volt a sorrend. A szervezők jóvoltából értékes díjakat kaptak a dobogósok.
Bocz Árpád, a szervezők részéről kiemelte, az új szabályoknak köszönhetően talán most volt a legjobb a versengés, illetve a több mint 200 mérkőzés közül csak 6 maradt el a tavalyi 25-tel szemben, ami szintén előrelépés.