Tovább bővült a Korrekt Partnerek köre

41 régiós és szlovák vállalkozás mellett a Média Eger Kft. is kiérdemelte a Korrekt Partner védjegyet. A kereskedő vagy szolgáltató tevékenységet minősítő elismeréseket Gyöngyösön adták át. A védjegyet igazoló matricát és oklevelet azok a vállalkozások kaphatják meg, akiket előzetes pályázat után a tisztességesen működő cégek kaphatják meg.

Ezt a matricát Észak-Magyarországon és Szlovákiában már összesen 120 vállalkozás ajtaján találhatják meg. A Korrekt Partner védjegyet azok a cégek kaphatják meg, akik tisztességes kereskedő vagy szolgáltató tevékenységet folytatnak. A díjat a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Szlovák Nagykaposi Vállalkozói Szövetséggel és az Észak-magyarországi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesülettel közösen alapította sikeres pályázat útján. A védjegy egyaránt lehet elismerés a cégeknek és biztosíték a fogyasztóknak arra, hogy tisztességesen működő vállalkozással állnak kapcsolatban. A Korrekt Partner címet két évig birtokolhatja egy cég, ezután újra pályáznia kell és megfelelnie a szigorú kritériumoknak. A rendezvényen elhangzott, hogy a program a magyar-szlovák együttműködésnek köszönhetően a határ menti területek kereskedelmét is fellendítheti.
Az átadó ünnepség második fordulóját Gyöngyösön tartották, ahol 41 Heves megyei és szlovák vállalkozás mellett a Média Eger Nonprofit Kft. is átvehette a Korrekt Partner védjegyet. A védjegyet azért alapították, hogy a tisztességesen működő vállalkozások üzleti előnyhöz, nagyobb piachoz jussanak, ezáltal pedig versenyképesebben tudjanak működni.