Fejlesztések a Felsővárosban

Felújítják a járdát a Cifrakapu úton, új parkbútorokat, játszótéri elemeket helyeztek el, megoldódott az Északi Sporttelep vízelvezetése, bővült a közvilágítás – sorolta a 9-es választókerületben az elmúlt egy év eredményeit Martonné Adler Ildikó. Az önkormányzati képviselő kiemelte a felsővárosi kulturális programok elindítását.

A körzet szép, jó infrastruktúrájú és közel van a belvároshoz – jellemezte a környéket Martonné Adler Ildikó. A Balassi Bálint Általános Iskolában 30 éve tanító lépviselő elmondta, két pályázati támogatással lehetőség nyílik az iskola felújítására, kicserélik a nyílászárókat, megújul a tornaterem.
A következő év feladatait sorolva Martonné Adler Ildikó kiemelte a körzeti rendőrőrs kialakítását a garzonházban, ahol egy hónapon belül két rendőr teljesít majd szolgálatot. A tervek között szerepel a parkolási gondok enyhítése, új kulturális programok beindítása, utak, járdák felújítása, illetve egy színvonalas játszótér építése a Cifrakapu úton.
A képviselő beszámolt arról is, hogy megállapodott az Egri Sportiskola vezetésével, a jövőben környéken élők jobban kihasználhatják a sportpálya lehetőségeit.