Nyugdíjas „Ki mit tud?”

Tizenharmadik alkalommal szervezett tehetségkutató versenyt az időseknek az Egri Családsegítő Alapítvány. A vetélkedőn négy kategóriában mérték össze tehetségüket a résztvevők, vers, próza, ének, színdarab kategóriákban.

Az Idősek Hónapja alkalmából idén is a szépkorúaké volt a főszerep a városháza dísztermében, ugyanis az Egri Családsegítő Alapítvány és a Lajosvárosi Gondozási Központ ebben az évben is meghirdette a nyugdíjasok Ki mit tud? vetélkedőjét. A program minden évben nagy népszerűségnek örvend az időkorúak körében, hiszen egy rövid időre elfeledhetik gondjaikat és önfeledten szórakozhatnak.
A megmérettetésre a Berva-völgyi és a Petőfi úti idősek otthonából, valamint a Családsegítő Intézet által működtettet hat idősek klubjából összesen 34 nevezés érkezett. A vetélkedőre az előadók különféle produkcióval készültek.
A rendezvény zárásaként a szponzorok támogatásának köszönhetően a résztvevők ajándékcsomagokat vehettek át. A vetélkedő ismét bebizonyította: nem csak a húszéveseké a világ, az idősebb korosztályban is ott szunnyad a játékosság, csak teret kell számára biztosítani.