Jubilál az EVAT

20 éves az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt., az EVAT. A jubileum alkalmából a vállalat dolgozói és a meghívott vendégek közösen ünnepeltek egy hangulatos udvarházban.

Kettős évfordulót ünnepel idén az EVAT Zrt, a társaság jogelődje 40 évvel ezelőtt alakult, a cég 20 évvel ezelőtt lett részvénytársasággá. A vállalat sokrétű feladatot teljesít: távhőszolgáltatást nyújt, vagyonkezelői- és üzemeltetési feladatokat lát el, emellett könyvviteli és bérszámfejtési tevékenységgel, valamint ingatlanok bérbeadásával is foglalkozik. A cégcsoporthoz tartozik az Eger Termál Kft., Média Eger Kft. és a Művészetek Háza Nonprofit Kft. is, a társaság jelentős szerepet játszik Eger idegenforgalmi és kulturális életében is.
Habis László polgármester köszöntőjében kiemelte: a társaság tevékenysége nagyon fontos a város életében, a cég hatékonyan működik és gazdálkodik.
Az EVAT napon tartották az új dolgozók eskütételét, kitüntették az Év Emberét. A cég elmúlt húsz évének legfontosabb állomásait kiállítás keretében mutatták be.