Gazdagság vagy gazdaságpolitika?

Török Zsolt, az MSZP szóvivője és Pál György, a párt egri elnöke arra szólította föl a Fidesz-KDNP Heves megyei országgyűlési képviselőit, hogy ne támogassák Orbán Viktor gazdaságpolitikáját, amely szerintük csak a gazdagoknak kedvez, nem veszi figyelembe a munkavállalók érdekeit. Mint fogalmaztak, a készülő Munka Törvénykönyve tervezete inkább a munkaadók törvénykönyve lesz. Hozzátették, a kormány célja, hogy elvegyen a szegényektől és adjon a gazdagoknak.

Eltűnt Habis László polgármester civilsége, őt és megyei országgyűlési képviselőtársait arra szólítják föl a szocialisták, hogy ne támogassák Orbán Viktor gazdaságpolitikának nevezett ámokfutását, mert a kormány népnyúzó tevékenysége miatt rosszabbul élnek az emberek – hangzott el a szocialisták sajtótájékoztatóján a városháza előtt.
Török Zsolt és Pál György szerint csökkentek a reálkeresetek, 3-4 ezer forinttal kevesebbet keresnek a 2-3 műszakban dolgozók, míg az 1 millió forintot kereső Habis László és társai egyre jobban élnek, 160 – 180 ezer forinttal keresnek többet.
Török Zsolt bemutatta a kipukkadt narancssárga lufit.