Egri Vízilabda Szurkolói Klub

Új Szurkolói Klub rendszert alakítanak ki az Egri Vízilabda Klubnál. A korábbi bérletes rendszer helyett alakul meg az Egri Vízilabda Szurkolói Klub, melynek tagjai külön igazolvánnyal vehetnek részt a mérkőzéseken és más, a vízilabda csapathoz kötődő eseményeken.

Az új rendszer nagyon hasonlít például a nagy labdarúgó klubok, így például a Barcelona, a Real Madrid, vagy éppen a Manchester United bérletes rendszeréhez. Nem is igazi bérletrendszer ez, hanem annál jóval több.
Ilyen előny lehet például az, hogy a klubtagok a nagy rangadókon idő előtt be tudnak menni a nézőtérre. Ezen kívül kapnak egy olyan pólót, amit az általuk választott játékos akciójelenetével díszítenek. A klubtagság később kedvezményesen meghosszabbítható. Ezzel is arra ösztönözik a vízilabda szimpatizánsokat, hogy hosszú távon legyenek a szurkolói klub tagjai. A tervek között szerepel közös programok szervezése a felnőtt férfi és női csapat játékosaival. Ahogy az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke, Bárány Attila fogalmazott, megpróbálnak a szurkolóknak egy kis pluszt adni, viszonozni azt a bizalmat, amit évek óta kapnak tőlük, úgy a játékosok, mint a klub. Jelentkezni a Bitskey uszodában lehet, illetve a klub e-mail (egrivizilabda.klub@chello.hu vagy az info@egerwaterpolo.hu) címén. A fényképes szurkolói klub kártyát már meg lehet vásárolni. Bármikor lehet erre jelentkezni, de érdemes inkább a szezon előtt, vagy az elején, mivel így az összes bajnoki, Euroliga, és Magyar Kupa mérkőzés megtekintése ingyenes. A férfi csapatot bajnoki meccsen legközelebb október 29-én láthatjuk a Bitskeyben, mert október 3-13. között a Pán Amerikai Játékokra készülő kanadai válogatott meghívására Floridában edzőtáboroznak. Az első fordulók mérkőzéseit így később játsszák, kivéve az FTC ellen, amit előrehoztak szeptember 28-ra.