Kispályás labdarúgás: szépített a Szépítész

A városi kispályás labdarúgó bajnokság I. osztályának harmadik fordulójában az élen állók közül csak az Imola nyert. A Szépítész 9-2-re győzött és megszületett a bajnokság második döntetlenje.

Úgy látszik, a TV-s meccsek 11 gólt hoznak. Az elmúlt héten az Imola 10-1-re nyert, most pedig a Szépítész győzött 9-2-re, ezúttal a többek között Besenyei Fereccel, Nagy Péterel, Kóciánnal felálló Hevestherm-Gacsó Borászat ellen. A Felsővárosi műfüves pályán rendezett meccsen az első három gólt – némi meglepetésre – a Szépítész hátvédei, Csákvári Ádám és Dallos Dániel lőtték. A kispályán otthonosan mozgó Besenyei még szépített, de a félidőre 4-1 volt az állás Szabó Richárd találatával. Fordulás után növelte előnyét a Szépítész: Szamosi és Barta is mattolta Szántósit, Szabó Richárd pedig még háromszor volt eredményes. Besenyeinek ebben a félidőben is volt egy találata. A vége 9-2 a Szépítésznek.

Agria Volán Zrt. – Agriapipe 2-1
Imola Bau Kft. – Rai Vini-Virág Söröző 5-2
Protek-Hangácsi és Fia – Erős Út Kft. 2-1
Hevestherm-Gacsó Borászat – Szépítész Eger Kft. 2-9
Marshall-HBH – ZF Hungária Feró-Véd 4-4

A további eredmények: 2-1-re kikapott az eddig veretlen Agripipe és az Erős Út is. Nyert az Imol Bau – így egyedüli veretlen csapatként állnak az élen – valamint döntetlent játszott a ZF Hungária a Marshall-HBH-val.