Habis László polgármester is gratulál a sikerekhez!

Habis László, Eger polgármestere ezúton, közleményben fejezi ki elismerését „Vili Papának” és a Thummerer Vilmos vezette pincészet minden munkatársának. A város egyik büszkesége az áldott borászat, amely pontosan olyan szeretettel, alázattal és példás hozzáállással dolgozik, mint amilyen eredmények ezt a tevékenységet kísérik. Az áldásért meg is kell dolgozni, s a Thummererék által mutatott kitartó erőfeszítés, az igényességgel végzett minőségi munka nem véletlenül aratja a sikereket.

Eger polgármestereként nagyon fontosnak tartom aláhúzni, hogy a Thummerer borok hosszú évek óta az igazán kedves egri kincsekhez tartoznak. Ez a pincészet is alapvető részese volt annak a főhajtásra méltó alapozó munkának, amely a kimagasló minőségű egri bor fogalmát, a minőségi egri bormárkát megteremtette. Thummerer Vilmos a rendszerváltás után az Egri Közgyűlés tagjaként közszereplői feladatot is vállalt azért, hogy a borászok érdekeit a politikai döntéshozatalban is képviselje.

Mindezért Eger város polgárai, a helyi borbarátok nevében büszkeséggel és hálával gratulálok Thummerer Vilmosnak. Kívánom, hogy a legújabb szép siker – csak úgy, mint a kiváló bor zamata – sokáig adjon nagyon jó szájízt a verejtékes munkához!