Szentmarjay Tibor Városi Stadion

A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóságának javaslatát elfogadva a csütörtöki városi közgyűlés úgy döntött, hogy az Érsekkert mellett található Városi Stadion ezentúl Szentmarjay Tibor, volt egri labdarúgó és edző nevét viseli. A hivatalos névadó ünnepséget a szombati Eger-Békéscsaba bajnoki mérkőzés előtt tartották.

A mérkőzésre a Stadion utca felől közeledők már láthatták az új táblát, amit a sportpálya északi főkapuja fölött helyeztek el: Szentmarjay Tibor Városi Stadion. Miközben a csapatok, az első hazai bajnokijára készülődő Eger és a vendég Békéscsaba kint melegítettek, a klubházban a 90. életévét betöltött Tibi bácsit köszöntötték a város és a futball club vezetői.
Tibi bácsi 1950-ben került Egerbe. Játékos- és edzői pályafutása nagyrészt Egerhez, illetve a megyéhez köthető. Többek között játszott azon az 1954-es stadionavató mérkőzésen, amelyen az Egri Fáklya Hödör góljával 1-0-ra legyőzte az Ózdi Vasast, de ő volt az első NB I-es egri csapat, az Egri Dózsa edzője is 1967-ben.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatósága, Várkonyi Ferenc főtitkár és Jakab Gábor elnök kis ajándékkal kedveskedett Tibi bácsinak, majd a meghívottak és a stadion névadója közösen megtekintették az Eger-Békéscsaba meccset.