Időutazás a dinók világába

Igazán felejthetetlen élményben lehet részük, azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik november 13-ig ellátogatnak az egri bevásárlóközpontba, hiszen egy interaktív dinoszaurusz kiállítás fogadja a látogatókat. A tárlaton öt műdinoszaurusz látható a bébidinótól a 10 méteres óriásokig.

A dinoszauruszok életét bemutató kiállítás Argentínából érkezett Európába, az érdeklődőket 240 millió évvel röpíti vissza az időben. A gyűjtemény érdekessége, hogy az öt robotvezérelt őslény nemcsak mozog, de hangot is hallat. A csont és plasztik ötvözetéből álló állatok bár teljesen életszerűek, a közelükbe lehet merészkedni, és meg is lehet őket érinteni.
A kalandparkban a gyermekeket különféle izgalmas programokkal várják a szervezők. A résztvevők kicsi dínó robotokon lovagolhatnak, dinoszaurusz leleteket áshatnak ki és rakhatnak össze, játékosan kalandozhatnak az őshüllők korában.
A kiállítás része továbbá az ősrobbanást bemutató háromdimenziós mozi, valamint egy interaktív játszótér is. A tárlat november 13-ig lesz látható, hétfőtől szerdáig délután két órától este nyolc óráig, a hét többi napján délelőtt 10 órától este nyolc óráig.