Csak jótékonyan

Tárgyi adományokkal segítette az egyik egri biztosító cég a hátrányos helyzetű gyerekeket. A felajánlásokat az Aranykapu Alapítványon keresztül juttatják el a Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Intézmény diákjainak. Az ajándékokat a gyerekek a szeptemberi iskolakezdéskor vehetik majd birtokukba.

Ruhákat, játékokat, édességet gyűjtött az egyik egri biztosító az Aranykapu Alapítvány részére. A cég minden évben országos szinten támogatja a hátrányos helyzetűeket, fogyatékkal élőket, rászorulókat. Az idei adományokat a dolgozók ajánlották föl. A biztosító már két éve támogatja a Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szakiskola és Diákotthon alapítványának oktatás-nevelési és fejlesztő munkáját.
Hornyeczki Lászlóné elmondta: A közel 220 gyermekkel foglalkozó intézménynek különösen fontosak az ilyen jellegű felajánlások. Hozzátette: a játékokat a fejlesztő és szabadidős foglakozásokon tudják hasznosítani, az édességet házi versenyek jutalmazására, a ruhákkal pedig a hátrányos helyzetű családokat tudják segíteni.