Változatos megyéink

Változatos megyéink az Európai Unióban címmel pályázatot hirdetett a Hungarofest Nonprofit Kft. a kormányhivatalokkal közösen. A fiatal művészek számára kiírt program a kormányablakok népszerűsítését célozza.

A Változatos megyéink az Európai Unióban elnevezésű pályázat amellett, hogy lehetőséget biztosít fiatal művészek bemutatkozására, a Kormányablakok népszerűsítését is szolgálja. dr. Demeter András, a Heves Megyei Kormányhivatal igazgatója elmondta: erre azért van szükség, mert a lakosság nem használja ki a Kormányablakok által nyújtott lehetőségeket.
A programban részt vehet, minden 18 és 35 év közötti, állandó lakcímmel rendelkező, magyar állampolgár. Pályázni, tudományos munka és zenei művek kivételével, minden kulturális, vagy művészeti ágban lehet. Az alkotásoknak tartalmilag a Kormányablakok működéséhez kell kapcsolódniuk. A pályaműveket szeptember elsejéig kell eljuttatni az illetékes Kormányhivatalokba. Az eredményhirdetések megyénként történnek majd, szeptember 21-én. A legjobb pályamunkák készítői pénzjutalomban részesülnek, a győztes alkotást pedig kiállítják az illetékes Kormányablakban.